Dansk Vejforening og Sikre Veje inviterer til medlemsmøde hos Nordsjællands Park & Vej

 

Fredensborg og Helsingør Kommuner oprettede 1. januar 2014 Nordsjællands Park & Vej som det første tværkommunale fællesskab på Park & Vej området. Og nu har du mulighed for at komme til et spændende medlemsmøde, hvor du kan blive klogere på Nordsjællands Park & Vejs erfaringer og resultater.

 

Medlemsmødet finder sted: 
Tid: Torsdag den 25. april 2019 kl. 14:00-16:00
Sted: Nordsjællands Park & Vej, Kongevejen 425C, 3490 Kvistgaard
TILMELDING: Tilmelding til medlemsmødet skal ske senest torsdag den 18. april 2019 med angivelse af navn og e-mail på hver deltager.

 
Program:
14:00 Ankomst med netværk
14:15 Oplæg ved Niels Christian Koefoed, direktør i Nordsjællands Park & Vej
16:00 Farvel og tak
 
Nordsjællands Park og Vejs opgaver omfatter vedligeholdelse af færdselsarealer, herunder anlægsopgaver, vedligeholdelse af parker- og naturområder, herunder vandløbsvedligehold samt driftsaftaler for skoler, institutioner og kommunale ejendomme, herunder idrætsområder og skolebaner.  Endvidere løser Nordsjællands Park & Vej opgaver med snerydning og glatførebekæmpelse. Nordsjællands Park og Vej løser opgaverne med egne og eksterne ressourcer. Nordsjællands Park & Vej er således ikke et entreprenørselskab, men en kommunal myndighed og kontraktholder, en særkommune, hvor kommunerne har repræsentanter i bestyrelsen, og hvor kommunalbestyrelserne har instruktionsbeføjelser overfor respektive bestyrelsesrepræsentanter.
 

Tilmelding til

MEDLEMSMØDE HOS NORDSJÆLLANDS PARK & VEJ:

Navn
*
Firma/organisation
*
E-mail
*
Gentag E-mail
*
Arrangement


A-medlemmer