Ny sekretariatschef i Dansk Vejforening

Ny sekretariatschef i Dansk Vejforening
9. februar 2022

Den kommende sekretariatschef i Dansk Vejforening, Tove Hels, har en solid transportfaglig baggrund, senest i Rigspolitiets Nationale Færdselscenter. Tove Hels tiltræder som sekretariatschef i Dansk Vejforening pr. 1. marts 2022.


Tove Hels vil have fokus på at videreudvikle Dansk Vejforenings stærke profil indenfor Vejsektoren i tæt samarbejde med organisationens medlemmer og andre interessenter.

Fokus vil naturligt være på den store betydning for samfundsøkonomien, miljøet og færdselssikkerheden som et velfungerende vejnet har; herunder infrastruktur og mobilitet – og hun holder et vågent øje med Infrastrukturplanen og de 161 mia. kroner, som skal udmøntes i projekter i de kommende år.

Den nye sekretariatschef i Dansk Vejforening har en solid transportfaglig baggrund, senest fra en stilling i Rigspolitiets Nationale Færdselscenter.

Hun har også forsket i trafiksikkerhed på DTU og er i dag tilknyttet Aalborg Universitet som adjungeret professor på Institut for Byggeri, By og Miljø.

Tove Hels har mangeårig erfaring, også internationalt, med formidling og kommunikation, ligesom hun gennem mange år har leveret rådgivning til det politiske system.

”Jeg er rigtig glad for, at vi er lykkedes med at ansætte Tove Hels,” siger Thomas B. Olsen, bestyrelsesformand i Dansk Vejforening. ”Toves dybe indsigt i transportområdet kombineret med hendes store erfaring med kommunikation af til tider komplekse emner vil helt sikkert videreudvikle Dansk Vejforening.”

Tove Hels tiltræder sin nye stilling 1. marts 2022.
A-medlemmer