Se den nye motorvej Herning - Holstebro

Se den nye motorvej Herning - Holstebro
2. maj 2017

Dansk Vejforening inviterer i samarbejde med Vej EU medlemmerne til at besøge den nye motorvej mellem Herning og Holstebro med efterfølgende middag i Herning.


Medlemsmødet finder sted:

Tid:

Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 15:00-19:30

Sted:

P-pladsen ved Vejdirektoratets tilsynskontor, Ørrevej 14, Sinding, 7400 Herning
Charolais Kroen, Fonnesbechsgade 19 A, 7400 Herning. Der er P-plads ved restauranten.

TILMELDING:  
Tilmelding til medlemsmødet kan ske på hr@dv.dksenest tirsdag den 30. maj 2017 med angivelse af navn og e-mail på hver deltager. Tilmelding er nødvendig.

Pris:                  
Deltagelse i mødet koster 500 kr.

Program:

 1.  
 2. Holstebromotorvejen
 3. Den nye motorvej bliver 39 km mellem Herning og Holstebro. Linjeføringen er fra Holstebro N til Sinding nordvest for Herning og videre frem til Snejbjerg, hvor motorvejen kobles samme med den eksisterende motortrafikvej syd om Herning.
 4.  
 5. Ved Gødstrup bliver der forbindelse til det nye regionssygehus. Projektet omfatter også en forlængelse af Nordre Ringvej nordvest for Holstebro.
 6.  
 7. Der er otte tilslutningsanlæg samt dalbroer over de store åer, en faunabro, faunapassager og et større antal broer, der fører kommuneveje og jernbanen over eller under motorvejen.
 8.  
 9. Det samlede anlægsbudget er 3,855 mia. kr.
 10.  
 11. Vejdirektoratet vil åbne de første ti km motorvej vest om Herning – Messemotorvejen, søndag den 28. maj. Den øvrige del af motorvejen forventes at åbne i løbet af 2018.  A-medlemmer